Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Tavaszi rendrakás az Árumániával

2017. február 28. - Károlyi Mihály

Az utolsót "nyögi" február, holnap pedig a meteorológia tavasz első napja köszönt ránk!

Ez az az időszak remek alkalom arra, hogy egy kicsit "okosabbá" tegyük otthonunkat, ebben pedig sok hasznos ötlettel segítünk neked!

Nézzük csak közelebbről. Sok helyen kényes pont a lábbelik tárolása, a zsúfolt előszobában való cipőkerülgetés ugye nálad is ismerős? Most biztosan bólogatsz, a megoldás egy olyan cipőspolc amelyen minden elfér, mégsem kell hosszú perceket töltened azzal, hogy megtaláld a kedvenc lábbelidet! Ugye milyen nagyszerű? Szellős, könnyen átlátható és nem foglal nagy helyet!

A papucsokat is érdemes egy helyen tárolni, főleg ha hirtelen vendégek érkeznek, ilyenkor pikk-pakk előkaphatod őket ebből a textilből készült papucstartóból! Persze a pakolás nem tartozik a kedvenc házimunkák közé,különösen igaz ez a gyerekekre is, de például a pólók hajtogatását szórakozássá teheted ezzel a ruhahajtogatóval.

Az ékszerek, apró bizsuk pedig igazán jól érzik magukat ebben a mutatós és elegáns fiókos, fából készült ékszerdobozban, így mindig egy helyen lesznek, nem kell átkutatnod a fél házat értük. További ötletes megoldásokat találsz oldalunkon, hogy úrrá tudj lenni a felforduláson! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr7612300829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása