Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Kert gondozás, vagy nyaralás?

Miért ne lehetne mindkettőt? :)

2017. július 20. - Károlyi Mihály

Itt a nyár, vele együtt pedig a strandszezon is elérkezett. Mindenki pihenni akar, utazik vagy kirándul. Mindenki más az uticélja. Van aki tenger, vagy folyópartra vágyik. Egyesek megelégszenek a magyar tengerrel, hogy ott mártózzanak vagy vitorlázzanak egyet. És van, aki kinéz egy magas, hűvös hegyormot és meghódítja azt, hogy elkerülje a kánikulát. :)

 

De még itt a nyári fejetlenségben sem szabad megfeledkezni a kertünk ápolásáról. Természetesen, ha családi- és nem panel-, vagy társasházban lakunk.

 

Mindenki tudja, hogy egy kertel, főleg nyáron, mikor minden él, mozog, virágzik és nő, rengeteg gond és munka van.

Ott van a gyep amit rendszeresen nyírni és gondozni kell, hogy dús és gyönyörű zöld legyen. Ott vannak a bokrok melyeket metszeni és szintén ápolni kell. A virágok folyamatosan locsolást igényelnek. Adott esetben van terasz is, amit tisztán kell tartani. És így tovább, és így tovább... azoknak akik kertes házzal rendelkeznek, nem kell bemutatnunk a tevékenységek sokszínűségét.

 

Mindez rengeteg teendő és sok időt vehet el.

Ám szerintünk nem sokat kell dolgozni, hanem okosan.

Minden munka megkönnyíthető, ha a megfelelő célszerszámokat alkalmazzuk, amik esetleg már elektromosak, vagy benzinesek. Továbbá, ha ezek minőségi szerszámok/eszközök, akkor az élettartamuk is meghosszabbítható, mellyel nő az ár/érték arányuk.

 

Válogass nálunk a kerti szerszámok és kiegészítők közül, és nem kell átrobotolnod nyarakat a kertben! :)

 

 

9990-20.JPG

13010-20.jpg

18319-20.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr5712677619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása