Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Őszi nagy takarítás? Miért ne!

2017. szeptember 28. - Károlyi Mihály

Nem csak tavaszi, hanem őszi nagy takarításról is szoktunk beszélni.

Biztosan nem véletlen, hogy pont ez a két évszak köthető a “nagy” takarításhoz, hiszen tavasszal a téli piszoktól és a télen felhalmozott mindenféle kacattól szoktunk megszabadulni, míg az őszi nagytakarításnál is ez a helyzet, csak ekkor a nyáriakkal. Akár átvitt, akár szó szerinti értelemben nézzük is.

Ha még nem kezdtünk bele, akkor sem vagyunk elkésve, elvégre ezidáig egészen enyhe ősszel számolhatunk.

 

Amikor kipucoljuk a házat, gyakran észrevesszük azt, hogy bizonyos dolgok már 1000 éve ott vannak és sosem használtuk azokat, míg más dolgokra bizony ráférne egy alapos felújítás, vagy egy komplett csere.

broom-1837434_1920.jpg

Biztosan Ti is kitaláltátok, hogy ez utóbbi kategóriába leginkább a bútorok esnek.

Ha pedig nőkkel és/vagy lányokkal élünk egy fedél alatt (avagy mi magunk is azok vagyunk), akkor biztosan Ti is hallottátok már/mondtátok azt, hogy: “Kellene még egy cipőszekrény!” :)

 

Arról nem is beszélve, hogy a lakás felújítása/kitakarítása jót tesz az ember lelkének is, még ha ezt a takarítás pillanatában nem is így éljük meg...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr5612909052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása