Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

De mit kezdjük a sok műanyag palackkal?

2017. augusztus 21. - Károlyi Mihály

A klímaváltozás sok vitára adott és ad okot jelenleg is abban a tekintetben, hogy milyen befolyása van rá az embernek, illetve, hogy mennyi idő amíg a hanyatló tendencia olyan mértéket ölt, ami után már nem lehet visszafordítani a negatív folyamatokat, és ezzel veszélyzetetve van az emberiség, sőt a bolygón élő élőlények élettere is.

Alapos vizsgálódás nélkül szerintünk nem érdemes egyből pártot foglalni, azonban abban megegyezhetünk, hogy mi egyéni szinten is hatással lehetünk a környezetünkre, az olyan egyszerű dolgokkal, mint, hogy nem szemetelünk az utcán, vagy hogy a háztartási hulladékot szelektíven gyűjtjük.

A műanyag (PET) palackok valószínűleg az egyik legtöbbet vásárolt csomagolóanyagok, hiszen ezekben vannak a vizek, üdítők és az egyéb különféle italok is.

 

 

plastic-bottles-115082_1920.jpg

 

Vannak, akik tudatosan élik életük minden területen, így a környezettudatosságuk is rendkívül magas, tehát próbálnak minél kisebb kárt okozni környezetükben, hogy az eljövendő generációk számára is egy élhető bolygót adhassanak.

A most bemutatott termék is ebben segíti azokat, akik környezettudatosan élnek, vagy a jövőben úgy akarnak élni.

Egy rendkívül egyszerű palackprésről van szó, amely nem igényel külső erőforrást (pl. áramot), hanem mechanikus, vagyis kézi irányítású, ezzel is spórolva a Föld erőforrásain.

 

 

00046.jpg

Mivel ilyen rendkívüli mértékben halmozzuk fel a műanyag palackokat, így azok tárolása gondot okozhat addig, amíg el nem visszük azokat egy szelektív hulladék gyűjtőbe, vagy más módon újra nem hasznosítjuk azokat.

Az az ötletes szerkezet segít minket abban, hogy ne legyünk helyszűkében a palackok miatt.

0,5 - 1 - 1,5 és 2 literes palackok összenyomására is képes méretéből adódóan.

 

A termék megvásárlásához kattints a képre, vagy erre a szövegre!

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr6712750302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása