Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Eddz otthon!

2017. november 29. - Károlyi Mihály

A sport, a mozgás egészségünk megőrzésének egyik alappillérje.

Egy stresszesebb nap után feltölt egy kiadós torna, a gondokat elfelejtjük, az agyunk kikapcsol, pozitív energiákat szabadítunk fel. Eközben szervezetünk méregtelenít, az izmaink dolgoznak, és a vérkeringésünkre is jó hatással van.

A legtöbb ember mégsem mozog eleget. Talán nincs idejük rá, talán a kényelmesség, lustaság, vagy a fáradtság tartja őket vissza.

A lelkesebbek felkeresnek egy edzőtermet és ott mozognak, azonban hosszú távon, ez elég költséges.

Ha gazdaságosabb megoldást szeretnénk, vagy épp nem tudunk otthonról kisbabánk mellől elmozdulni, akkor otthon igyekszünk megoldani a mozgást.

 

g2000143_89726.jpg

 

Felüléseket végzünk, fel-le rohangálunk a lépcsőn, különböző edzésprogramot bemutató DVD-re mozgunk.

Aki komolyabb eredményeket szeretne elérni, az beszerez egy edzőgépet.

 

g2000143_89727.jpg

 

Ha szeretnél fitt maradni otthoni edzéssel, az Abdominator hasizom erősítő gépre van szükséged! Ezzel a fitnesz géppel megdolgoztathatod a felső-, az alsó- és a ferde hasizmaidat nyaki fájdalom vagy sérülés nélkül, mivel a munkát kizárólag a hasizmok végzik az edzés során. A gép kerekekkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyen szállítható.



A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr9313344003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása