Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

B.U.É.K.

2017. december 31. - Károlyi Mihály

Újra elérkezett egy újabb év vége. Belegondoltatok már, hogy holnap már közelebb leszünk a 2030-hoz, mint a 2004-hez? Észbontó! :)

 

A világ sok táján, így Magyarországon is népszerűek az ún. új évi fogadalmak, amiket az új év első napján kötnek magukkal az emberek, hogy ezeket innentől fogva “így” fogják csinálni.

Ez/ezek általában valami rossz szokás elhagyása, vagy valami új, jó szokás felvétele szokott lenni, de sokan azt is meg szokták fogadni, hogy bátrabbak lesznek az érzelmeik kifejezésében, vagy, hogy változtatnak valamin az életükben, amin az előző évben/években nem volt merszük (például elköltöznek).

 

 

target-1955257_1920.jpg

 

 

Te hogy állsz az újévi fogadalmakkal? Minden évben szoktál fogadalmat tenni? Esetleg teljesen felesleges butaságnak tartod?

Nem fogjuk megmondani senkinek sem, hogy mit fogadjon meg, vagy mit ne, de ha Te még eddig nem fogadkoztál egyik újévkor sem, akkor talán itt az ideje elkezdeni. ;)

Nem kell nagy dolgokra gondolni, hiszen a kisebb, reálisabb célokat könnyebben ellehet érni, így megnő a motivációnk a nagyobb célokhoz is.

Tehát, ha például te le akarsz fogyni 25 kilót, akkor ne ezt tűzd ki célnak, hanem azt, hogy február végéig leadok 2 kilót, júniusig 10 kilót, decemberig pedig 25 kilót, összesen. Ugye mennyivel tarthatóbbnak tűnik így a fogadalom? :)

Tehát a nagyobb célokat érdemes több kisebb célra felbontani, így jobban látod a haladást, és nem fogod olyan könnyen elveszteni a motivációdat!

 

 

design-3047520_1920.jpg

Ha jelenleg nincs célod a következő évre, akkor most adunk Neked néhány tippet:

 

〉 Fizetésemelés 20%-al

 

〉  Határidők pontos betartása

 

〉  Tiszta, rendezett és egészséges élettér

kialakítása/fenntartása

 

〉  Leadni X kg súlyt (elsősorban az egészség miatt!!)

 

〉  Stb.

 

Persze ezek csak mankók.

 

Minél egyedibb a célod, annál jobb! Ne felejts el pontos dátumokat kitűzni az egyes szakaszokhoz, így még ha nem is érted el akkora, amikorra kitűzted, legalább látni fogod a fejlődésedet!

 

Sok sikert a következő évhez! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr4213536023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása