Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Jó idő = Sportolás

Tavasszal a legjobb elkezdeni sportolni!

2017. április 13. - Károlyi Mihály

A tavasz jelképezi a természetben a megújulást, és az újjászületést.

Nincs ez másként az emberek esetében is. Tavasszal az emberek szívesebben mozdulnak ki a hideg tél után a szabadba, és töltik idejüket a természetben, mozognak, tevékenykednek a ház körül vagy csak egyszerűen elmennek egy pihentető hétvégére kirándulni vagy egy wellness szállodába feltöltődni.

badminton-1428046_1920.jpg

Sokaknak nehézséget jelent megtalálni a motivációjukat a sportoláshoz, ám aki eltökélte, hogy ezentúl rendszeresen fog sportolni/mozogni, azoknak üzenjük, hogy nincs erre jobb időpont, mint a tavasz!

 

Abban ugyan nem tudunk segíteni, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb sportot, viszont ha már megtaláltad, akkor nálunk beszerezheted a szükséges kiegészítőket, hogy a megfelelő formába lendülj!

A modern technológia már számtalan lehetőséget biztosít számunkra, hogy nyomonkövessük fejlődésünket, illetve figyelemmel kísérjük egészségi állapotunkat.

Ilyen például a pulzusmérőóra, amelyet több színben és kivitelben is megtalálhatsz webáruházunkban:

 

Azurkék pulzusmérőóra

Rózsaszín pulzusmérőóra

 

Egy másik okos találmány a sport karkötő, amely segítségével akár futás vagy biciklizés közben is hallgathatod kedvenc zenéidet, vagy a megfelelő applikáció letöltése után szinkronizálhatod telefonodat okoskarkötőddel, és így biztosan tudni fogod, hogy mi történik éppen veled sportolás közben és, hogy milyen eredményt értél el.

 

Sportkarkötő

 

cycling-655565_1920.jpg

Ha Te már magasabb szinten űzöl valamilyen sportot, de úgy érzed megakadtál a fejlődésben, akkor lehetséges, hogy csak egy kis extra löket kell a továbbhaladáshoz, amelyet néha egy egyszerű kiegészítő eszköz adhat meg. Olyanok, mint például ezek:

 

Futóernyő

Digitális ugrókötél

Hasizomkerék

Fekvőtámasz rudak

 

 

Végszóként álljon itt egy motiváló idézet Mérő Lászlótól:

 

“Szinte minden versenyen legfeljebb néhány versenyző reménykedhet komolyan abban, hogy első lehet. A többi versenyző valójában nem azért fut, hogy nyerjen. Hanem azért, mert verseny van. Verseny van a futók számára, és mivel én futó vagyok, ott a helyem. Futok a legjobb tudásom szerint, mintha akár győzhetnék is, de valahol a lelkem mélyén nem veszem igazán komolyan ezt az álmot, bele is rokkannék. Minden versenyen valakinek utolsónak is kell lennie - de még a legutolsó is elmondhatja magáról, hogy ott volt a pályán. Továbbra is futónak tekintheti magát. A verseny igazi vesztesei azok, akik ki sem jutottak a pályára.”

 

Azt üzeni nekünk, hogy azok az igazi vesztesek, akik meg sem próbálják…

 

Ti megpróbáljátok, ugye? :)



A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr8112422965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása