Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Multimédiás termékek az Árumániában

Retro és modern multimédiás termékek és tartozékok

2016. augusztus 23. - Károlyi Mihály
Multimédia nagyhatalom vagyunk! :)

Na jó, lehet, hogy egy kicsit túlozunk a címben, ha nagy hatalom nem is vagyunk, 
de még így is elég széles skálán mozog multimédiás kínálatunk.

  • Audio

  • CD, DVD, VHS tisztítás és tárolás

  • Fotó és videó

  • Hangszóró

  • Játékok és játékkonzolok

  • Kábelek és adapterek

  • Mobiltelefon

  • Multimédia és MP3 lejátszók

  • TV antennák és kábelek

  • TV és Videó

  • Vezetékes telefonok és tartozékok

 

Ezek mind-mind megtalálhatóak az Árumánia online áruházában.

Az audió témakörben találhatóak: videó tartozékok (lemezlejátszók és erősítők), fejhallgatók, fülhallgatók és tartozékaik, HiFi berendezések, Hordozható CD-s lejátszók, sőt még Walkman is a retro kedvelőinek! :)

Továbbá megtalálhatóak itt rádiók, mikro HiFi-k és asztali média lejátszók, valamint lemezlejátszó tartozékok is.

A CD, DVD, VHS tisztítás és tárolás témakörben VHS kazetta dobozok és különféle videólejátszóhoz való tisztítóeszközök vannak.

Fotó és videó témakörében találhattok albumokat és képkereteket, autókamerákat, digitális fényképkereteket és egyéb fotó és videó tartozékokat (akkuk, fotóstáskák, vakuk)

A Hangszóró kategória a zene igazi szerelmeseinek szól: beépíthető hangszórók, hangfalak és tartozékai, speciális hangszórók, hangfal tartozékok, MP3-hoz való hangszórók, szatellit hangsugárzók, hangszórók számítógépekhez, HiFi hangfalak és vezeték nélküli hangfalak tartoznak ide.

Játékok és játékkonzolok: Itt nem mások találhatóak meg, mind minden igazi gamer fiú és lány, nő és férfi álmai. Játékkonzol kiegészítők, Xbox 360-hoz joystick és kormány, stb.

Kábelek és adapterek: Nos, ezt a kategóriát nem kell túlzottan magyarázni.

A legkülönfélébb típusú kábelek vannak itt felsorakazva, csak arra várva, hogy használják őket. Apple termékekhez, AV elosztók és kábelek, Bluetooth adapter, digitális optikai (audio) kábelek, SCART, HDMI, VGA, RCA, BNC kábelek és átalakítók és egyéb kábelek.

Mobiltelefon kategória: Nos, itt leginkább mobiltelefonokhoz köthető kiegészítőket találhattok. Például iPhone tartozékokat, más típusú telefontartozékokat és különleges direkt idősek számára készült (nagy nyomógombos) mobiltelefonokat.

Multimédia és MP3 lejátszók: FM transzmitterek, mp3 lejátszók vannak ebben a kategóriában.

TV antennák és kábelek rész nem meglepően az antennákat, antenna csatlakozókat, elosztókat, erősítőket és modulátorokat rejti magában.



TV és Videó csoportunk a különböző lejátszókat és felvevőket (pl. Apple, WiFi streaming box, stb.) tartalmazza, valamint itt találtak helyet maguknak a projectorok és kivetítők csakúgy, mint a távirányítók és egyéb televízió tartozékok (pl. állványok).

Végül, de nem utolsósorban multimédai tárgykörünkben az utolsó csoport a vezetékes és a nélküli telefonok és azok tartozékai: Telefonkábelek, üzenetrögzítők, stb.

Huhh, már leírni sem volt rövid idő! Jó szórakozást a böngészéshez! :)

Sziasztok!

Ha bármi kérdésetek van, itt feltehetitek: Lépj velünk kapcsolatba!

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr1910428542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása