Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Kert és ház az Árumániával

Kerti eszközök

2016. augusztus 27. - Károlyi Mihály
Vége a nyárnak, de a kerti munkák ősszel sem állnak meg, sőt!
Ilyenkor indul be csak igazán a betakarítás, letakarítás, szántás, stb.

 

Önmagában sem egy hálás feladat ezeket a tevékenységeket ellátni, hát még akkor, ha nincsenek meg a megfelelő szerszámaink és eszközeink a feladatok megfelelő véghezviteléhez.

Szerencsére ebben is tudunk Neked segíteni!

Webáruházunk igen jól felszerelt “Ház és Kert” kategóriával rendelkezik, így minden kis és kicsit nagyobb kerttel rendelkező egyén megtalálhatja benne a számára ideális eszközöket.

 

Találhatsz itt kéziszerszámokat, amik a kertápoláshoz kellenek úgy, mint: sövénynyíró olló vagy keretes fűrész. Természetesen vannak itt egyéb felszerelések is, amik megóvnak minket a karcolásoktól és kisebb sérülésektől például: kerti kesztyű.

Akik kicsit komolyabb eszközökhöz akarnak nyúlni portájuk rendben tartásánál, azoknak tudjuk ajánlani nagyobb gépeinket: lombfúvók, elektromos sövényvágók, gyepápoló gépek.

Ha kerti medencével rendelkezel, vagy gondot jelent a nagy területek locsolása, akkor is jó helyen jársz, hiszen kínálatunkban szerepelnek a vízkezeléshez használatos berendezések:  kerti szivattyúk, esőztetők, locsolópisztolyok, kerti tömlők, búvárszivattyúk és egyéb csatlakozóelemek és kiegészítők.

 

Miért is pont innen rendelnéd meg ezeket és nem egy szakboltban néznél inkább körül?

Nos, amellett, hogy általánosságban véve olcsóbban megkaphatod, mint egy szakáruházban, mi a GARDENA termékeinkre 25 év (igen, jól olvastad!) garanciát vállalunk. Emellett már nem lehet csak úgy elmenni igaz? :)

 

Ha bármi kérdésetek van, itt feltehetitek: Lépj velünk kapcsolatba!



Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr2010428692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása