Árumánia Webshop Blog

Árumánia Webshop Blog

Védd a telefonod velünk!

avagy hasznos kiegészítők az Árumániától

2017. február 04. - Károlyi Mihály

Az újabbnál-újabb okostelefonok megjelenésével egyre több hasznos kiegészítő kerül ki a piacra, ezek pedig sokszor nagy segítségünkre vannak a mindennapi használat során.

A nagy, széles kijelzők bizony könnyedén sérülhetnek, hiába a folyamatos fejlesztések, ha egyszer kicsúszik a kezünkből a méregdrága csúcskészülék, bizony nagy eséllyel törés lesz a vége! Erre találták ki a kijelzővédőket, melyekből nálunk is találsz( akciósan is!), praktikus megoldás, hiszen kis ráfordítással védheted telefonodat.

A sok alkalmazás, játékok, kamerahasználat, internethasználat bizony szívja az akkumulátort rendesen, ha a vonaton megnézel egy filmet miközben hazafelé utazol, könnyen hoppon maradhatsz! De persze nem kell így lennie, nagy kapacitású külső akkumulátorral szinte végtelen töltést kap okostelefonod, nézd csak ezt a modellünket:

Ha már utazásnál tartunk, nem lehet elégszer elmondani, mennyire veszélyes tud lenni ha vezetés közben a mobiloddal kezdesz bíbelődni! A figyelem megoszlik, a baleset kockázata pedig sokszorosára nő! Nem kell veszélybe sodornod magad (és persze a többi közlekedőt), az univerzális autós tartóval könnyedén és biztonságosan tárolhatod mobilod az autódban.

Hiába a vezeték nélküli technológia, egyes eszközökkel, régebbi számítógépekkel még mindig az adatkábeles kapcsolat a megoldás, jó ha van otthon egy-egy ilyen eszköz, hiszen sohasem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged. 

A bejegyzés trackback címe:

https://arumania.blog.hu/api/trackback/id/tr10012171700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása